Verkoopprocedure en makelaar in Hoenderpark

25 april '24

Heb jij een nieuwbouwwoning in Hoenderpark op het oog? Leuk! Maar welke stappen komen erbij kijken vanaf je interesse tot aan de aankoop van de woning? Wij zetten het voor je op en rij in onderstaande video en stellen je voor aan de makelaar!

Maak kennis met de makelaar

Online een woning kopen? Kan ik nog een 'echt' persoon spreken? Natuurlijk wel! Het blijft altijd mogelijk om een afspraak te maken met een echt persoon. Je bepaalt namelijk helemaal zelf hoe je jouw huis koopt. Volledig online of via persoonlijk contact. Voor Hoenderpark hebben we Smedema Makelaars en Taxateurs voor je klaar staan.  Graag stellen we deze makelaar alvast aan je voor!

image alt

Smedema Makelaars en Taxateurs

"Wij zijn trots om als Smedema Makelaars en Taxateurs betrokken te zijn bij de verkoop van het prachtige nieuwbouwplan Hoenderpark. De passie van ons team ligt bij het begeleiden van nieuwe kopers om hun perfecte woning te vinden. Hoenderpark wordt een fraaie uitbreiding van een zeer jonge woonwijk aan de rand van het actieve dorp Ottersum, nabij het gezellige stadje Gennep. Een mooie kans voor u om hier onderdeel van uit te kunnen maken! Wij staan in de startblokken voor de verkoop. Onze deuren staan altijd open en wij verwelkomen u graag, maar komen ook gerust bij u langs!"

Smedema Makelaars en Taxateurs
Europaplein 6
6591 AV Gennep
[email protected]
Tel: 0485 51 24 95

Wat kun je binnenkort verwachten?

De schetsen van de woningtypes en conceptplattegronden vind je op dit moment online bij het woningaanbod. Achter de schermen worden de schetsen verwerkt tot realistische impressies van de woningen aan de buitenkant en de binnenkant zodat jij een beter beeld krijgt bij het hele nieuwbouwplan in Ottersum.

Binnenkort volgen de bouwnummers per woningtype inclusief de indicatieve prijzen en mooie impressie van de exterieurs en interieurs. Op dat moment kun je alvast een wensenlijst maken met favoriete woningen. 

Woningaanbod

Wil je van al deze stappen niets missen? Meld je dan aan als belangstellende bij het woningaanbod en je wordt dan automatisch via nieuwsbrieven op de hoogte gehouden.

Meer weten? Bekijk het laatste nieuws
Hier wonen? Woningaanbod