Bereikbaarheid Ottersum

Fraai wonen in een groene omgeving is leuk, maar een goede bereikbaarheid is natuurlijk ook heel belangrijk. Hoenderpark is een plek waar beiden samenkomen. Je woont lekker landelijk, maar zeker niet verlaten. Hier heb je goede verbindingen met provinciale wegen en rijd je zó op de snelweg.

Met de fiets

Dat is zo heerlijk aan Hoenderpark; hier pak jij gewoon de (elektrische) fiets! Met de fiets sta je zo bij de bakker in Ottersum. Of haal een ijsje op een warme dag bij Heldro IJs. Je kunt zelfs fietsend naar Gennep voor de dagelijkse boodschappen of om een terrasje te pakken. Ook de sportvoorzieningen zijn met de fiets goed bereikbaar.

Met het openbaar vervoer

Reis je liever met het openbaar vervoer? Dat kan natuurlijk ook! Ottersum heeft geen treinstation, maar wel een aantal bushaltes. In Nijmegen is het dichtstbijzijnde treinstation en vanuit daar zijn de omringende steden Arnhem (12 minuten) en Den Bosch (30 minuten) makkelijk bereikbaar. Vanuit station Nijmegen brengt Bus 83 je in ongeveer 30 minuten naar Ottersum.

Met de auto

Met de auto ben je vanuit Hoenderpark in Ottersum via de N291 in 5 minuten in het hart van Gennep. Ook de omringende steden zijn goed bereikbaar. Via de A73 ben je in ruim 30 minuten in Nijmegen. En andere plaatsjes in de buurt zijn ook goed bereikbaar via de N271 en de N264. Zo is alles binnen handbereik.

Nieuwbouw Hoenderpark
Nieuwbouw Hoenderpark
Nieubouw Hoenderpark
Voorzieningen in de buurt? Bekijk ze hier
Woning kopen? Lees hier hoe het werkt