Al jouw wensen, binnen handbereik

Een avondje lekker uit eten in Gennep, uitwaaien in de groene omgeving, een balletje slaan bij tennisvereniging T.O.V of op vrijdagmiddag een borrel doen op het terras van restaurant BIJ KOOS? Wat jouw wens ook is, alle voorzieningen zijn vanaf Hoenderpark binnen handbereik!

Winkels en dagelijkse boodschappen

Voor de dagelijkse boodschappen ben je in 5 minuten rijden of 15 minuten lopen in het centrum van Gennep. Hier vind je meerdere supermarkten zoals een Albert Heijn, Jumbo, Aldi en Lidl. Mocht je andere boodschappen nodig hebben dan vind je de meeste winkels in de Zandstraat zoals een Kruidvat, Etos, Hema, maar ook een slijterij, schoenmaker, bakker of fietsenwinkel. Vergeet ook het knusse Niersstraatje niet. In het hart van Ottersum zit ook een goede bakkerij, Arts Bakkers, voor verse broodjes!

Lunchen of diner

Even pauzeren tijdens het winkelen? Er zijn genoeg leuke lunchtentjes of restaurants om neer te strijken in Gennep, maar ook in Ottersum! Geniet van een lekkere lunch of een diner in bijvoorbeeld Het Koffiehuis, De Burenof Happerij & Tapperij De Dragonder. Ook in Ottersum zelf zitten een aantal gezellige horecagelegenheden zoals restaurant BIJ KOOS of de Old Inn Ottersum. In de zomer zit je bij allebei heerlijk op het terras met een goed glas wijn.

Scholen en voorzieningen

Naast gezellige horecagelegenheden heeft Ottersum ook voorzieningen zoals basisschool de Brink, peuteropvang De Ottertjes en kinderdagverblijf De Bonte Koe. Heb je kinderen die naar de middelbare school gaan? Het Elzendaalcollege ligt in Gennep op 15 minuten fietsen. Ook kun je in Gennep terecht voor voorzieningen zoals de tandarts en de apotheek.

Nieuwbouw Hoenderpark winkelen
Nieuwbouw Hoenderpark
Nieuwbouw Hoenderpark plein

Alle (sport)voorzieningen zijn dichtbij

In het dorpje Ottersum liggen een aantal sportverenigingen zoals Tennisvereniging T.O.V., Gymzaal Ottersum, Fietsclub TC Gennep en Voetbalclub VV Achates. In Gennep kunnen sporters hélemaal hun sporthart ophalen. Ben je meer van de sportlesjes dan ben je bij sportschool Fit District aan het juiste adres. Er is ook nog een basketbalvereniging Gennep Cougars BC. Of ga lekker een dag naar de Looier- en Gennepse Heide met je partner, kids en de hond! Hier kun je naar hartenlust fietsen, wandelen of lekker struinen.

Meer nieuws? Je leest het hier
Woning kopen? Lees hier hoe het werkt