Maak kennis met Hoenderpark

8 april '24

Dorps wonen in een nieuwe, gemoedelijke buurt aan de rand van Ottersum en omringd door groene landerijen. Dat is wonen in Hoenderpark. Wil jij hier nu ook wonen? Dan hebben we goed nieuws, lees snel verder.

image alt

Van hoekwoning tot vrijstaande woning

Hoenderpark bestaat uit 49 woningen en 3 bouwkavels. Er zijn tussenwoningen en hoekwoningen in 2 varianten, (levensloopbestendige) 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. Voor ieder wat wils. Stuk voor stuk zeer ruime woningen met fijne indeling! 

Je kunt je interesse kenbaar maken door je gegevens achter te laten bij jouw favoriete woningtype.

Hoe sneller je dit doet, hoe meer kans je maakt op een woning. Als er straks meerdere kandidaten zijn voor 1 bouwnummer, kijken wij namelijk bij de toewijzing naar de aanmeldduur en de financiële check. Het aanleveren van een financiële check kan tijdens de inschrijfperiode, nadat de verkoop is gestart.

Aanbod
image alt

Wat kun je binnenkort verwachten

De schetsen van de woningtypes en conceptplattegronden vind je op dit moment online bij het woningaanbod. Achter de schermen worden de schetsen verwerkt tot realistische impressies van de woningen aan de buitenkant en de binnenkant zodat jij een beter beeld krijgt bij het hele nieuwbouwplan.

Binnenkort volgen de bouwnummers per woningtype inclusief de indicatieve prijzen. Op dat moment kun je alvast een wensenlijst maken met favoriete woningen. Ook stellen we je voor aan de makelaar die betrokken wordt bij de verkoop van de woningen in Hoenderpark.

Wil je van al deze stappen niets missen? Meld je dan aan als belangstellende bij het woningaanbod en je wordt dan automatisch via nieuwsbrieven op de hoogte gehouden.

Woningaanbod

Verwachte start verkoop

Naar verwachting start de verkoop eind 2e kwartaal van 2024! Om je voor te bereiden op de start verkoop lees je alvast alles over de verkoop- en toewijzingsprocedure

Verkoopprocedure
nieuwbouw ottersum hoenderpark
Hoe ziet de planning eruit? Planning
Hier wonen? Bekijk het woningaanbod