Informatiebijeenkomst Hoenderpark

13 november '23

Op maandag 4 december organiseren wij een informatiebijeenkomst om kennis te maken en omwonenden en andere belangstellenden bij te praten over de laatste ontwikkelingen. Kom je ook?

Nieuw bestemmingsplan

De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan voor fase 4 en 5 (“Hoenderweg, Ottersum”) op 5 april 2022 vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan laat 30 woningen toe. De vraag naar woningen in de goedkope en betaalbare categorie is de laatste jaren enorm toegenomen, waardoor de wens is ontstaan om in Hoenderpark meer woningen uit deze categorieën te bouwen. Het stedenbouwkundig plan waarin de toekomstige inrichting van het gebied wordt vastgelegd is op deze wens aangepast en omvat nu 49 in plaats van 30 woningen. Daardoor is een wijziging van het bestemmingsplan (dat slechts 30 woningen toelaat) noodzakelijk. Het nieuwe bestemmingsplan ligt vanaf donderdag 14 december ter inzage op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Inloopbijeenkomst 4 december

Wij vinden het belangrijk om omwonenden en andere belangstellenden zoveel en zo vroeg mogelijk te betrekken bij het ontwikkelen en realiseren van de vierde en vijfde fase van Hoenderpark. Het is daarom tijd voor een eerste kennismaking én om je te informeren over de bestemmingsplanwijziging. Wij nodigen je daarom van harte uit voor de eerste inloopbijeenkomst op maandagavond 4 december aanstaande. Het is een vrije inloop, je kunt binnenlopen wanneer het uitkomt. 

 

Datum: maandag 4 december

Tijd: Tussen 19.00 en 20.30 uur

Locatie: Restaurant bij Koos, Raadhuisplein 2 in Ottersum

 

Tijdens de inloopbijeenkomst kunnen we nog geen informatie geven over woningtypes, plattegronden, verkoopprijzen etc. Wel informeren we je over de planning en het vervolgproces. Er wordt een verslag van de avond gemaakt en na afloop gepubliceerd op de website.

Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de digitale nieuwsbrief en mis niets!

  Home
  Nieuwsoverzicht