Bestemmingsplan alle woningen vastgesteld!

5 juli '24

Vorige maand deelden we een bericht dat Hoenderpark in 2 fases aangeboden zou worden. De reden was dat het bestemmingsplan niet voor alle woningen vastgesteld.  Maar er is goed nieuws!

Eerder dan verwacht is het bestemmingsplan voor alle woningen vastgesteld! Zonder beroep is het bestemmingsplan eind augustus onherroepelijk. Dat betekent dat alle 40 koopwoningen en 3 bouwkavels in één keer in verkoop gaan. Dat is wel zo overzichtelijk! Alle 43 bouwnummers vind je nu bij het woningaanbod. Bekijk ook de impressies en plattegronden en meld je aan als je interesse hebt! 

Woningaanbod
image alt

Maak een wensenlijst van favoriete woningen

Nu alle bouwnummers live staan met de impressies, de sfeerplattegronden en indicatieve prijzen, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per woning ook eens goed naar alle kenmerken. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte je hebt en hoe energiezuinig de woning is. Hoe is de tuinligging en wat is het Energielabel? En last but not least: de prijsindicatie per bouwnummer staat nu ook bij de woningen vermeld!

De bouwnummers waar je interesse in hebt, bewaar je overzichtelijk in een wensenlijst. Een woning toevoegen aan jouw wensenlijst is heel gemakkelijk. Je klikt op het hartje of de button ‘Wensenlijst’. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen. Supersimpel!

Woningen
image alt

Wat kun je binnenkort verwachten

In augustus start de verkoop van Hoenderpark. Zodra we alle stukken compleet hebben weten we ook wanneer dat precies is en kondigen we dat meteen aan. Je vindt dan ook meteen alle verkoopstukken online zodat je je goed kunt voorbereiden op start inschrijving. Binnenkort hebben we de definitieve prijzen voor je zodat je ook financieel weet waar je vanuit kunt gaan.

Bereid je alvast voor! Woning kopen
  Woningaanbod