Bouwnummers Hoenderpark fase 1 live

8 mei '24

De eerste 24 bouwnummers van Hoenderpark staan nu online. Pak je laptop of tablet erbij en ga op zoek naar jouw perfecte woningmatch. Is dat een fijne hoekwoning, een ruime 2 onder 1 kapwoning of toch die levensloopwoning? Bekijk ze goed en maak een wensenlijst van favoriete bouwnummers. Dan ben je alvast goed voorbereid op de start verkoop. Deze staat voorlopig gepland eind 2e kwartaal 2024, de exacte datum volgt nog.

Hoenderpark wordt in 2 deelfases aangeboden

Hoenderpark bestaat in totaal uit 40 koopwoningen en 3 bouwkavels. De 24 woningen uit fase 1 worden gebouwd binnen het huidige bestemmingsplan. Voor de 3 bouwkavels en de andere koopwoningen is het bestemmingsplan in augustus als het goed is onherroepelijk en kunnen we dan ook starten met de verkoop van deze laatste fase. Fase 1 heeft vrijstaande woningen, hoek- en rijwoningen en (levensloopbestendige) 2 onder 1 kapwoningen. Het overige aanbod volgt in fase 2 van Hoenderpark.

Woningaanbod

Stapje verder, maak alvast een wensenlijst

Je bent nu een stapje verder richting de start verkoop. Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per woning ook eens goed naar alle kenmerken. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte je hebt en hoe energiezuinig de woning is. Hoe is de tuinligging en wat is het Energielabel? En last but not least: de prijsindicatie per bouwnummer staat nu ook op de website!

De bouwnummers waar je interesse in hebt, bewaar je overzichtelijk in een wensenlijst. Een woning toevoegen aan jouw wensenlijst is heel gemakkelijk. Je klikt op het hartje of de button ‘Wensenlijst’. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen. Supersimpel!

image alt

Wat kun je binnenkort verwachten

Nu je de indicatieve prijzen, de concept plattegronden en de kenmerken per bouwnummer ziet kun je van ons binnenkort nog meer details verwachten. De schetsen zijn dan vervangen door realistische woningimpressies, sfeerplattegronden maar ook verkooptekeningen en andere verkoopdocumenten. Ook is dan bekend wat de definitieve prijzen zijn en er volgt informatie over de financiering. In aanloop naar de start verkoop vragen we je straks ook om een financiële check op te vragen bij jouw hypotheekverstrekker en nemen we je stap-voor-stap mee in het online aankoopproces en wie de makelaar is voor dit project. 

Bereid je alvast voor! Woning kopen
  Woningaanbod